Cauta vouchers

Cum functioneaza?


Ce sunt voucherele ?
Cum functioneaza site-ul www.vouchers.ro ?
Ce sunt voucherele print ?
Ce sunt voucherele web sau coduri pentru discount ?
Sunt proprietar de magazin cum pot folosi siteul ?
Am un magazin online dar nu am cod , ce pot sa fac ?
Cate oferte de discount pot sa adaug pe site ?
Cum functioneaza sistemul de vouchere pentru clientii magazinelor ?
Cat costa serviciile oferite de www.vouchers.ro ?
 

Ce sunt voucherele sau codurile de discount ?


În vreme ce peste hotare voucherele sunt foarte populare deja de multa vreme, în România ele au o istorie ceva mai recenta. Acestea reprezinta un tip de cupoane ce permit indivizilor sa beneficieze de diverse promotii, fie ca este vorba despre cumparaturi online sau despre cumparaturi din magazine. Atunci când magazinele ofera discounturi, clientii lor pot beneficia de ele prin intermediul voucherelor care functioneaza ca înlocuitori ai banilor.

Voucherele, fie ele în varianta printata sau în varianta web, prezinta o serie de avantaje atât pentru magazine, cât si pentru clientii acestora:
 

- Voucherele permit consumatorilor sa economiseasca bani, acestea reprezentând discounturi sub forma de procente din valoarea totala a produselor cumparate. Cât de mare este discountul sau câta vreme este valabil depinde de magazinul care îl ofera.
- Magazinele pot utiliza voucherele ca unelte pentru marketing, de promovare a produselor oferite. Consumatorii sunt întotdeauna atrasi de solutii de a economisi bani, majoritatea luând în primul rând în considerare pretul si doar apoi calitatea. Reducerile online sunt astfel elemente utile în a atrage clienti noi, dar si în a recompensa loialitatea vechilor clienti.
- Voucherele online sunt din ce în ce mai populare deoarece prezinta avantajul ca nu necesita deplasarea clientilor la magazin pentru a beneficia de promotii.
 

Cum functioneaza site-ul www.vouchers.ro ?


Vouchers.ro functioneaza ca un intermediar înte detinatorii de magazine si clientii acestora, facilitând astfel procesul de a oferi, respectiv de a beneficia de diferite reduceri online si nu numai. Vouchers.ro nu este un magazin online, deci cumparaturile nu se fac direct de pe acest website. Noi oferim posibilitatea ca magazinele sa prezinte promotiile disponibile, iar clientii sa utilizeze coduri discount/vouchere pentru a face cumparaturi pe siteurile acestor magazine.

Nu toate magazinele ofera reduceri online, existând si necesitatea de a face cumparaturi direct din magazin pentru a beneficia de promotii. Asadar, utilizatorii au posibilitatea de a alege între doua tipuri de vouchere, în functie de tipul de cumparaturi.
 

Ce sunt voucherele print ?


• Vouchere Print
Aceste vouchere sunt necesare pentru cumparaturile facute direct din magazin. Pentru a le putea folosi, va trebui sa le printati si sa va prezentati cu ele atunci când faceti cumparaturi.
 

Ce sunt voucherele web sau coduri de discount ?


• Vouchere Web – coduri discount
Aceste vouchere permit utilizatorului sa beneficieze de reduceri online, fara a se mai prezenta la magazin. Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa îl achizitionati, copiati codul generat de Vouchers.ro si introduceti-l pe pagina magazinului online.
 

Am un magazin online dar nu am cod , ce pot sa fac ?

In primul rand trebuie sa contactati administratorul sau programatorul siteului dvs. El este cel in masura sa va propuna metode de implementare a codurilor de discount. In cazul in care nu aveti un programator sau administrator de site va invitam sa ne contactati folosind formularul de contact sau telefonic.
Pentru a publica un voucher pe website, urmatorii pasi sunt necesari:

- crearea unui cont de utilizare
- aprobarea contului de catre administratorul Vouchers.ro
- utilizatorul primeste un email de confirmare a aprobarii contului sau

  Cate oferte de desicount pot sa adaug pe site ?

Se pot adauga un numar nelimitat de oferte de discount catre clienti , vouchers.ro nu limiteaza numarul
si nici expunerea catre vizitatori.

Cum functioneaza sistemul de vouchere pentru administratorii de magazine ?


Pentru a publica un voucher pe website, urmatorii pasi sunt necesari:

- crearea unui cont de utilizare
- aprobarea contului de catre administratorul Vouchers.ro
- utilizatorul primeste un email de confirmare a aprobarii contului sau

Odata ce acesti pasi sunt completati, administratorul magazinului se poate loga cu usurinta pe website utilizând contul creat. Deoarece sistemul a fost elaborat având utilizatorul în minte, odata logat, acesta poate posta un voucher nou cu ajutorul optiunii „Adauga voucher” din meniu. Deoarece toate voucherele se vor publica automat, fara necesitatea de a fi aprobate, nu va trebui sa pierdeti timpul de fiecare data când doriti sa postati un voucher nou.

Întregul proces de creare a contului si de postare a voucherelor pe website este gratuit.
 


Cum functioneaza sistemul de vouchere pentru clientii magazinelor ?


Pentru utilizatorii care doresc sa beneficieze de o reducere prin folosirea voucherelor disponibile în magazine, urmatorul proces trebuie urmat:

- alegeti magazinul de care sunteti interesat/a si accesati website-ul acestuia
- alegeti produsul sau produsele pe care doriti sa le cumparati
- în momentul check-outului de pe site-ul magazinului puteti folosi fie codurile discount, fie voucherele print pentru cazul în care trebuie sa faceti cumparaturi direct din magazin
 

Cat costa serviciile oferite de www.vouchers.ro ?


Ca si pentru administratorii magazinelor, sistemul oferit de Vouchers.ro este complet gratuit pentru clientii acestora. Websiteul este unul accesibil, special creat pentru ca vizitatorii nostri sa poata naviga si utiliza sistemul fara dificultate, prin completarea unor pasi simpli pentru a adauga sau beneficia de vouchere si discounturi. Va recomandam sa încercati sistemul nostru, fie ca sunteti reprezentantul unui magazin si doriti sa va promovati produsele, fie ca sunteti clientul unui astfel de magazin si doriti sa economisiti bani prin cautarea promotiilor disponibile.
 

Abonare newsletter

Vrei sa afli primul ultimele oferte de pe site? Aboneaza-te la newsletterul vouchers.ro

Magazine recomandate

1 oferta
Lizeetee.com
1 oferta
2 oferte
1 oferta
1 oferta
1 oferta
1 oferta
1 oferta
1 oferta

Top vouchere & promotii online

Bicicleta eliptica Ab-Fit93565 la doar 799 RON
link spre pagina »

Fuste tutu Juvenile Factor la doar 49 RON
link spre pagina »

Maieu brodat Juvenile Factor la doar 55 RON
link spre pagina »

11% reducere pentru Buchet de flori rosii
link spre pagina »

Ultimele vouchere & reduceri online

20% reducere pentru patinele marca Worker, doar pe inSports.ro
link spre pagina »

Covoras pentru yoga (5428mt) la doar 38 RON
link spre pagina »

Gantera vinyl 1kg la doar 9 RON
link spre pagina »

Comanda minim 80 mp curatenie si vei primi 40%
link spre pagina »