Cauta vouchers

Blog vouchers

Cum sa utilizati metode de discount pentru a creste vanzarile azi

De-a lungul timpului au avut loc o multitudine de schimbari cu privire la modul de desfasurare a afacerilor, ca si cu privire la metodele utilizate de detinatorii de afaceri pentru a le promova si pentru a face fata competitiei. In principal, aceste schimbari sunt date de evolutia tehnologiei si in special de cea a calculatorului si a internetului, acestea avand un impact semnificativ asupra modalitatilor in care se vand produse si servicii din diferite domenii. De exemplu, in prezent, aproape toate afacerile existente sunt disponibile online, un numar din ce in ce mai mare de clienti mergand la lumea virtuala pentru a cauta serviciile de care au nevoie, pentru a le compara si intr-un final a se decide ce li se potriveste.

citeste mai mult »

Cele mai folosite metode de marketing online

Atunci când observaţi că nu primiţi suficiente comenzi câte aţi dori pentru o serie de produse pe care le comercializaţi, desigur că vă îngrijoraţi, în special având în vedere perioada de criză economică în care ne aflăm. O reacţie normală pe care o au de multe ori comercianţii în astfel de situaţii este de a reduce din buget, majoritatea gândindu-se să taie din bugetul direcţionat către marketing. Totuşi, trebuie să reţineţi că marketingul online este esenţial pentru orice afacere şi ar trebui să fie ultimul de pe listă al cărui buget să-l „tăiaţi”. Dacă faceţi alegerea aceasta, veţi risca extraordinar de mult, putând ajunge pe „nepusă masă” într-o situaţie mult mai dificilă decât aceea de la care aţi pornit.

citeste mai mult »

Codurile de vouchere fac cumparaturile dvs. online mai usoare

Voucherele de discount erau in mod traditional oferite de comercianti in special clientilor pe care ii intalneau in fata magazinelor. Lucrurile s-au modificat semnificativ in timp, in prezent lumea online preluand multe dintre actiunile care puteau fi realizate numai prin interactiune face-to-face inainte. Cu privire la discounturi, exista acum o multime de website-uri care ofera cele mai bune si mai recente vouchere de discount pentru ca un numar mare de cumparatori sa aiba acces la ele si sa beneficieze de cele mai bune oferte. Aceste website-uri ofera coduri de discount care pot fi utilizate gratuit si care sunt de regula actualizate zilnic.

citeste mai mult »

Cum sa cresti vanzarile si profiturile cu coduri de vouchere

Codurile de vouchere sunt din ce în ce mai populare, în ultimii ani fiind utilizate de tot mai mulţi comercianţi. O serie de website-uri au fost create special pentru cei care doresc să ofere vouchere ca parte a unei strategii de marketing digitală.

citeste mai mult »

Avantajele utilizarii voucherelor pe Vouchers.ro

Internetul a devenit una dintre cele mai utile instrumente, printre altele reprezentand un adevarat mall virtual. Oameni obisnuiti din toata lumea cumpara si vand diferite bunuri prin intermediul web-ului. Internetul a deschis usa pentru vanzatori care altfel nu ar fi avut bugetul necesar pentru a deschide o afacere, a permis afacerilor mari sa reduca din costuri pe timp de criza si a facut disponibile o mare diversitate de produse indiferent de locatia clientilor. Alaturi de aceste avantaje ale internetului, atat pentru comercianti, cat si pentru clientii acestora, o alta parte din experienta de shopping din lumea reala care a fost adusa in spatiul virtual este folosirea tichetelor pentru economisirea banilor.

citeste mai mult »

Abonare newsletter

Vrei sa afli primul ultimele oferte de pe site? Aboneaza-te la newsletterul vouchers.ro

Magazine recomandate

1 oferta
1 oferta
SC ROMAST SA
1 oferta
1 oferta
2 oferte
1 oferta
1 oferta
1 oferta
1 oferta

Top vouchere & promotii online

10% reducere pentru Sistem acctionare geamuri
link spre pagina »

30% reducere pentru Aranjament masina pentru nunta
link spre pagina »

10% reducere pentru COOLER HDD VIZO VOYAGER HCL-201
link spre pagina »

Tratamente Spa " La Tine Acasa " la doar 79 RON
link spre pagina »

Ultimele vouchere & reduceri online

Comanda minim 80 mp curatenie si vei primi 40%
link spre pagina »

abonament 8 sedinte aerobic, tae-bo, step-aerobic, zumba la doar 80 RON
link spre pagina »

Centura haltere reglabila Dalps (3630wb) la doar 45 RON
link spre pagina »

Gantera neagra 10kg la doar 113 RON
link spre pagina »